Telefon contact:
0744 671 668 / 0726 578 735
Program: Luni-Vineri 10:00-17:00

Servicii Laptop

HARDWARE – Reparatii la nivel de placa de baza laptop/notebook

- Inlocuirea cipurilor Video, NorthBridge sau SouthBridge cu echipament profesional de inalta precizie prin controlul temperaturilor de lipire atat a placii cat si a chip-ului BGA cu o rata de success de 99%.
- In cazul in care traseele placii de baza sunt intacte, orice inlocuire de chip pe placa este posibila.
- Diagnosticarea placilor de baza pentru laptop presupune depistarea componentelor SMD defecte, active sau pasive, inlaturarea cauzei producerii defectului si remedierea prin inlocuire a componentei.

HARDWARE – Placa video

- Repararea placii video este posibila prin procesul de reballing sau schimbarea chip-ului video.

HARDWARE – Mufa alimentare

- Repararea mufei de alimentare se face prin inlocuire.

HARDWARE – Placa de sunet

- Deteriorarea sau degradarea partiala/totala a mufelor de intrare/iesire a semnalului audio poate avea ca efect deteriorarea modulului de sunet sau a etajului final audio.
- Descarcarea electrostatica accidentala prin cuplarea unor sisteme electroacustice poate avea ca efect distrugerea cipului audio; remedierea se face doar prin inlocuirea acestuia.

HARDWARE – Display Laptop

- In cazul defectarii prin loviri sau socuri accidentale a ecranului lcd/led, singurul remediu este inlocuirea acestuia.
- Afisarea imaginii pe display cu o luminozitate scazute poate fi cauza unui invertor defect, acesta necesitand inlocuirea.

HARDWARE – Tastatura Laptop

- In cazul defectarii tastaturii prin lovire sau contact cu lichid aceasta trebuie inlocuita cu o noua tastatura.
- Lipsa tatstelor poate fi reparata prin achizitionarea tastelor lipsa numai in cazul in care sistemul de prindere este intact.

HARDWARE – Rescriere BIOS

- In cazul unui update al biosului incorect iar laptopul nu mai porneste, este necesara scrierea cipului de memorie cu ajutorul unui programator.
- Programarea se poate face prin dezlipirea cipului de pe placa de baza (in cazul in care nu este folosit un soclu) si scrierea acestuia cu ajutorul programatorului, folosind versiunea corecta de bios pentru laptopul dumneavoastra.

HARDWARE – Incalzirea excesiva a laptopului

- Sistemul de ventilatie nu poate elimina fluxul de aer cald, remedierea acestei cauze se poate rezolva simplu, prin curatarea radiatoarelor si schimbarea pastei termoconductoare a procesorului.

SOFTWARE

- Instalarea oricarui sistem de operare dorit Microsoft Windows numai cu licenta
- Instalarea driverelor
- Devirusarea sistemului
- Instalare programe/jocuri/etc
- Deparolarea sistemului de operare WindowsService Laptop Brasov – RHR Brasov sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Service Laptop Brasov – RHR Brasovlogin form